Macrou la cuptor

de susu in Peste, 4 Apr 2013 | 19822 vizualizari

 

o reteta foarte usoara si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de peste
  • 2-3 capatani de usturoi
  • 1 lamaie
  • ulei de masline
  • 1 cana de vin alb sec
  • patrunjel
  • sare, piper, boia, curry, cimbru, rozmarin
  • 1 foaie de dafin
  • sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Curatam pestii, ii spalam si-i stergem cu un prosop curat. Ii crestam si-i condimentam pe ambele parti, introducem felii de lamaie si usturoi in crestaturi si-l ungem cu usturoi pisat. Punem peste peste putin sos de soia, ulei de masline si turnam cana de vin in tava. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor 20 de minute. Scoatem folia, punem patrunjel tocat si mai lasam 5-10 min.

Se mai poate face in acelasi mod fara vin asezand pestele cu lamaie si condimente intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor